Després d’un temps de presència a internet i en diferents xarxes socials, obro aquest nou espai de comunicació. Ho faig il·lusionat i impulsat per la necessitat de compartir amb tots vosaltres notícies, casos d’èxit i reflexions sobre el meu projecte, ARQUETICA, tot el que l’envolta i el que significa per mi.

ARQUETICA, servei d’arquitectura i accessibilitat, va néixer de la meva inquietud i desig de voler millorar la qualitat de vida de les persones majors de 65 anys i/o amb un grau de discapacitat.

Com a arquitecte, em preocupa millorar l’accessibilitat de les nostres ciutats i sobretot de les nostres llars, eliminant totes les barreres arquitectòniques possibles.

Tothom té el dret de sentir-se a gust a casa seva, i és per això que enfoco les meves intervencions des de les necessitats concretes de cada persona. Per mi cada situació, individu i llar és diferent, i per tant cadascuna de les meves actuacions esdevé única i personalitzada.

Sóc conscient que per millorar el dia a dia de les persones, aquestes millores en el seu espai habitable també han de tenir en compte tant la vessant constructiva com la tecnològica, però sense oblidar vessants social i emocional

M’agrada seguir cada projecte, cada història, en persona i amb un diàleg fluït amb el destinatari final, d’ençà que neix el projecte fins que acaba.

Tant si sou un particular, com si formeu part d’una comunitat de veïns, o d’una empresa pública o privada, podeu comptar amb la meva experiència i entusiasme per ajudar-vos a millorar l’accessibilitat dels vostres habitatges i edificis.

La meva missió és millorar la qualitat de vida de les persones, adaptant o reformant integralment els seus habitatges, donant assessorament tècnic i responent a consultes normatives, adequant instal·lacions, implementant solucions domòtiques, o implantant ascensors i reformant vestíbuls comunitaris… entre altres maneres.

I de tot això, de les meves inquietuds i treballs, us en faré cinc cèntims a través d’aquest espai i dels perfils d’Arquetica a Facebook, LinkedIn i Twitter. Ens segueixes allà també?