[:CA]Marc Fernández, arquitecte[:es]Marc Fernández, arquitecto[:]

Sobre Arquetica

marcarquitecte-840x560

El vessant social de l’arquitectura és la que m’empeny a compromoterme professionalment amb cadascun dels meus treballs i els meus clients. Aquest mateix compromís m’obliga a veure l’arquitectura indissociable de la seva funció i els seus usuaris. No hi ha dues persones iguals, no hi ha dos encàrrecs iguals; Arquitectura a mida.

Què

El servei que jo dono és un servei a mida de tots i de cada un. Com vius, com et mous, com veus i com sents ?. Si em comptes les teves necessitats et disseny teva llar.

Com

El meu objectiu és millorar l’accessibilitat de les edificacions i els espais públics i augmenti la qualitat de vida de les persones que els habiten, dels seus familiars i del seu entorn més proper.

Servei de consultoria, assessorament i projectes fa a l’adaptació i millora de l’accessibilitat d’habitatges, edificis, equipaments i espais urbans per a tots, incloent la gent gran, persones discapacitades, etc.

La personalització dels espais habitables respon de manera inequívoca a les necessitats de qui els ocupa. Per això analitzem acuradament l’ús i la forma de vida de l’usuari per garantir una òptima solució així com una proposta arquitectònica única.